PT - ÍNDICE
NORMAS DE SEGURANÇA ....................................................................................................................................................................8
PRIMEIRA INSTALAÇÃO .................................................................................................................................................................... 10
CICLO DE ENXAGUAMENTO MANUAL .................................................................................................................................................. 11
ALAVANCA DE SELECÇÃO DE “ESPRESSO” OU “COFFEE” ........................................................................................................................ 13
PRIMEIRO EXPRESSO / EXPRESSO LONGO...........................................................................................................................................13
O MEU EXPRESSO IDEAL ................................................................................................................................................................... 14
PRIMEIRO CAFÉ CLÁSSICO CLASSIC COFFEE ..................................................................................................................................... 15
O MEU CAFÉ CLÁSSICO CLASSIC COFFEE IDEAL..................................................................................................................................15
AJUSTE DO MOINHO DE CAFÉ EM CERÂMICA....................................................................................................................................... 16
PRIMEIRO CAPPUCCINO ...................................................................................................................................................................17
O MEU CAPPUCCINO IDEAL ............................................................................................................................................................... 18
LEITE EMULSIONADO ....................................................................................................................................................................... 20
AJUSTE DA ALTURA DO LEITE EMULSIONADO ..................................................................................................................................... 22
ÁGUA QUENTE.................................................................................................................................................................................. 24
DESCALCIFICAÇÃO ............................................................................................................................................................................ 26
INTERRUPÇÃO DO CICLO DE DESCALCIFICAÇÃO ................................................................................................................................... 30
LIMPEZA DO GRUPO CAFÉ ................................................................................................................................................................. 31
LIMPEZA DA JARRA DE LEITE ............................................................................................................................................................ 32
SINAIS DE AVISO AMARELO ............................................................................................................................................................ 40
SINAIS DE ALARME VERMELHO ....................................................................................................................................................... 41
PRODUTOS PARA A MANUTENÇÃO ..................................................................................................................................................... 42
ES - ÍNDICE
NORMAS DE SEGURIDAD ....................................................................................................................................................................6
PRIMERA INSTALACIÓN .................................................................................................................................................................... 10
CICLO DE ENJUAGUE MANUAL ........................................................................................................................................................... 11
PALANCA DE SELECCIÓN “ESPRESSO” O “COFFEE” ................................................................................................................................13
PRIMER CAFÉ EXPRÉS / CAFÉ EXPRÉS LARGO ...................................................................................................................................... 13
MI CAFÉ EXPRÉS IDEAL ..................................................................................................................................................................... 14
PRIMER CAFÉ LARGO CLASSIC COFFEE ............................................................................................................................................. 15
MI CAFÉ LARGO CLASSIC COFFEE IDEAL ........................................................................................................................................... 15
REGULACIÓN DEL MOLINILLO DE CAFÉ DE CERÁMICA .......................................................................................................................... 16
PRIMER CAPUCHINO ........................................................................................................................................................................ 17
MI CAPUCHINO IDEAL ...................................................................................................................................................................... 18
LECHE ESPUMADA ............................................................................................................................................................................ 20
AJUSTE DE LA CANTIDAD DE LECHE ESPUMADA .................................................................................................................................. 22
AGUA CALIENTE ...............................................................................................................................................................................24
DESCALCIFICACIÓN .......................................................................................................................................................................... 26
INTERRUPCIÓN DEL CICLO DE DESCALCIFICACIÓN...............................................................................................................................30
LIMPIEZA DEL GRUPO DE CAFÉ .......................................................................................................................................................... 31
LIMPIEZA DE LA JARRA DE LECHE ...................................................................................................................................................... 32
SEÑALES DE AVISO AMARILLO ........................................................................................................................................................ 40
SEÑALES DE ALARMA ROJO ............................................................................................................................................................ 41
PRODUCTOS PARA EL MANTENIMIENTO ............................................................................................................................................. 42